Wilt u genieten van een heerlijke wijn die puur natuur is en die op een milieuvriendelijke manier is gemaakt, dan kunt u biologische wijn bestellen bij Wijn-Express. In ons ruime assortiment aan heerlijke rode wijnen, witte wijnen, rosé wijnen en mousserende wijnen, hebben wij ook een aantal biologische wijnen opgenomen. Verantwoord genieten: daarvan bent u dan verzekerd!

Waarom biologische wijn bestellen?

Wat is biologische wijn eigenlijk? Biologisch is veel meer dan een keurmerk alleen. Het heeft namelijk alles te maken met de manier waarop de wijn wordt gemaakt. Zo worden biologische wijnen altijd met oog voor de natuur gemaakt. Er wordt geen gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Onze biologische wijnen zijn allemaal gecontroleerd, dus u weet zeker dat u een uitstekende fles aanschaft.

Welke biologische wijnen maken deel uit van het assortiment van Wijn-Express?

Heeft u zin in een heerlijke witte wijn? Of juist in een glaasje rode wijn? In ons assortiment hebben wij verschillende soorten biologische wijn opgenomen, die u gemakkelijk kunt bestellen:

  • Barone Ricasoli – Chianti
  • By Latúe – Verdejo
  • By Latúe – Cabernet Sauvignon
  • Wine by Nature – Airen & Sauvignon Blanc & Verdejo
  • Wine by Nature – Tempranillo & Cabernet Sauvignon

Houd onze website in de gaten voor het meest actuele assortiment!

Persoonlijk advies op maat

Twijfelt u over de fles biologische wijn die u wilt bestellen? Neem dan contact met ons op via +31 (6) 5555 91 94. Dan ontvangt u een persoonlijk advies op maat.

Neem hier eens een kijkje